O_nama_Omis

Idete li iz smjera Zagreba vozite autocestom Zagreb – Split, a kod Splita produžite Jadranskom magistralom prema jugu još 25 km. Putujete li iz smjera Rijeke slijedite Jadransku magistralu do Splita, a potom nastavite još 28 km prema jugu Hrvatske do Omiša.

Mercedes

Dolazite li iz Dubrovnika vozite Jadranskom magistralom prema sjeveru i preko Makarske produžite dalje još 50-ak kilometara u smjeru Splita.
Više informacija na stranicama Hrvatskog Autokluba.

Bus.

Iz svih velikih gradova prema Splitu, zatim lokalnim autobusima “PROMET” Split” (svakih 1/2 sata) za Omiš, ili sa svim autobusima koji voze na velike udaljenosti prema Makarskoj ili Dubrovniku.
Omiš je s velikim hrvatskim gradovima povezan izravnim autobusnim linijama, a dolazite li iz manjih mjesta ukrcajte se na autobus za Split ili Makarsku, odakle je lokalnim linijama lako doći do Omiša.

Više informacija na stranicama autobusnog kolodvora Split, Promet Makarska i Promet Split.

Hrvatski gradovi su povezani brzim i udobnim željeznicama kojim možete doći do Splita iz Zagreba ili Rijeke, zatim lokalnim autobusom ili malim klimatiziranim kombi taxijem do Omiša.Više informacija na stranicama Hrvatskih Željeznica.

Preko splitskog aerodroma, zatim autobusom.
Više informacija na stranicama Croatia Airlines.

airplane

Putnicima koji se odluče za plovidbu brodom najbliže pristanište je Split koji je u međunarodnoj plovidbi povezan s Venecijom, Anconom, Barijem i Pescarom, a po Jadrolinijinom redu vožnje plovi iz Rijeke, Zadra, s otoka Hvara, Brača, Visa, Korčule i Lastova i iz Dubrovnika.

yacht

Iz splitske trajektne luke autobusom ćete stići do Omiša.
Više informacija na stranicama Jadrolinije.