Plaza2

Villa Angels se nalazi u mjestu Nemira nadomak grada Omiša.Villa Angels sastoji se od 9 novih moderno uređenih apartmana i jedne besplatne dječije igraonice.

Svi apartmani opremljeni su prostranim kuhinjama koje sadrže sav potreban pribor uz to kuhalo za vodu, mikrovalnu itd.. U svim apartmanima kupaonice su opremljene tuš kabinama. Svi apartmani imaju i prekrasan pogled na more.

Apartmani sadrže tv/sat,klimu,internet i uz to villa angels pruža besplatnu dječiju igraonicu koja je popunjena raznim igračkama,bojicama i bojankama itd..Za naše goste pružamo i usluge rent a scooter,pranje rublja , hladne + topli napitci te preko ljeta i ukusne deserte u kojima možete uživati na svojima balkonima uz pogled na more.

Za naše goste vršimo i usluge prijevoza dolaska i odlazak na zračnu luku. Uz sve to imat će te mogućnost prijevoza do velikog trgovačkog centra(City centar one) ili do Spitske rive u kojem možete sami iskoristit dio slobodnog vremena za šetnju gradom i razgledavanju povijesnih znamenitosti te povratak u Villu Angels.

Villa Angels je mjesto gdje se gostoprimstvo smatra umjetnošću!

O_nama

Nemira je mirno primorsko naselje (uvala) smješteno na Omiškoj rivijeri, 3km udaljeno od Omiša u smjeru Dubrovnika. Na samo 25 km od Splita, 36 od Makarske i 45 od Zračne luke.

Nemira je smještena nekoliko stotina metara ispod magistrale,pa je tako daleko od gustog prometa i idealna za obiteljski odmor. Na dvije prekrasne šljunčane plaže možete uživati plivajući u kristalnom čistom moru i sakriti se u sjeni borova.

Mjesto gdje se nalazi i turistička agencija, trgovine, restoran, pizzeria i nekoliko kafića. Blizina grada Omiša, Splita, Makarske nudi brojne mogućnosti onima koji traže zabavu,noćni život i aktivni odmor.
Za one koji traže mir i ugodnu atmosferu,šljunčane plaže u sjeni borova, Nemira je pravi izbor.
Za one koji aktivno provode godišnje odmore na raspolaganju su rafting i kajak na cetini,paragliding,surfanje,jedrenje,ronjenje,alpsko penjanje…

welcome

Sve ovo učinit će vaš boravak ugodnim i ispuniti sva vaša očekivanja!